Izkoristi dan, privošči si več za manj! Vse za kolesarstvo, smučanje ali snb s še dodatnim 10% popustom na že tako znižane cene.  Uporabi kodo: BIKESKI10 (ne velja za kolesa, ekskluzivne izdelke in znamke Garmin, GoPro, Pieps, Polar, Suunto in Tacx). 

Tekmovalne smuči

(28)

Vodič do pravih smuči

Se odločate za nakup novih smuči pa niste popolnoma prepričani kateri so prave za vas? Preberite si spodnje nasvete in prepričani smo, da boste hitro našli prave.

Preberi več
Razvrsti po
Filtriraj

Racing smuči: za vse zelo dobre rekreativce in vrhunske smučarje priporočamo nakup racing smuči. V teh smučeh se skrivajo vrhunske tehnologije, ki jih uporabljajo tudi smučarji v svetovnem pokalu. To so trde in agresivne smuči, ki zahtevajo veliko znanja in dobro telesno pripravljenost.
Racing smuči v grobem delimo na slalomske in veleslalomske. Če uživaš v kratkih in agresivnih zavojih potem so slalomske smuči tisto kar potrebuješ. Njihov radij zavoja se giblje med 11 in 13m.
Za veleslalomske smuči se boš odločil, če strmino napadaš v dolgem logu pri najvišjih hitrostih. Radij teh smuči se giblje med 17 in 20m. Slalomske smuči naj bodo 15 do 20cm krajše od tvoje telesne višine, veleslalomske pa naj bodo dolge toliko kolikor si visok sam ali celo nekaj cm daljše.

Te zanima več? Preberi si naš VODIČ.

 

Vse kategorije:
Znamke
Dolžina
Slog smučanja
Cenovni razpon:
od:
do:
MemCached_cats_left_285_421_sl