Danes ŠE dodatni 10% POPUST na vse iz oddelka "Lifestyle", tudi na že ZNIŽANO! Pri nakupu uporabi kodo CASUAL10 za nakup super oblačil, obutve, očal in dodatkov za prosti čas!

Suunto Senzor za hitrost in kadenco Bike Sensor

Suunto
Senzor za hitrost in kadenco Bike Sensor

Cena: €59,00

Podrobnejši opis

Suunto Bike Sensor je kolesarski dodatek za merjenje kadence, hitrosti in dolžine opravljene poti. Senzor je uporaben predvsem tam, kjer je sprejem GPS signala na tvoji uri slabši. Prav ti bo prišel pri vadbi v zaprtih prostorih in pri različnih oblikah kolesarjenja ... še najbolj pri gorskem kolesarjenju, kjer je večja verjetnost, da zaidemo pod severna pobočja in druga območja brez GPS signala. Suunto Bike Sensor je kompatibilen z vsemi športnimi urami in mobilnimi aplikacijami, ki podpirajo Bluetooth Smart or ANT+.

Paket vsebuje senzor, baterijo za senzor, magnet za pritrditev na gonilko za merjenje kadence, magnet za pritrditev na napero (špico) kolesa za merjenje hitrosti in opravljene dolžine poti ter plastične vezice za pritrditev senzorjev.

Senzor je povezljiv z  ANT+® in Bluetooth tehnologijo, s katero lahko pošlješ vse podatke o hitrosti, razdalji in kadenci v vse združljive vadbene programe ali zaslone. Združi napravi, izboljšaj svoj rezultat ter se primerjaj s profesionalnimi kolesarji.

Lastnosti:

  • Enostavna namestitev
  • Združljiv s športnimi urami* in mobilnimi aplikacijami, ki podpirajo Bluetooth Smart ali ANT +
  • Teža: 36g
  • *Suunto Bike Sensor ni združljiv z naslednjimi modeli Suunto Ambit: celotna 1. generacija, Ambit2 R in Ambit3 Run; Ure Suunto Quest in M-Series.
  • V kompletu: senzor Suunto Bike Sensor, baterijo 2032 za senzor, magnet za pritrditev na gonilko za merjenje kadence, magnet za pritrditev na napero (špico) kolesa za merjenje hitrosti in opravljene dolžine poti ter plastične vezice za pritrditev senzorjev.
Preberi več
Skrij podrobnosti

Mnenja uporabnikov(3)

Mnenja uporabnikov

* Vsebina in mnenja, izražena s strani uporabnikov, odražajo njihova osebna stališča in ne predstavljajo stališč podjetja PR, d.o.o. Za točnost in verodostojnost navedb uporabnikov podjetje PR, d.o.o. ne prevzema odgovornosti.

  • A. G., Brezje, 19.10.2022 10:13:40:

    Ocena:

    Odličen senzor, ko ga uspešno namestite in pravilno povežete z uro. Super v primeru, ko na kolesu nimate nameščenega števca.

  • R. H., Ljubljana, 12.04.2021 22:43:49:

    Ocena:

    Dober senzor, ki deluje, ko ga uspete namestiti. Je pa težavno namestiti senzor na kolo, ker je prostorček kamor zatakneš elastiko precej majhen oz premalo objame elastiko in v primeru, da nisi dovolj natančnen, lahko pade senzor dol. Se mi je to prav na maratonu zgodilu, tako da iz tega vidika delno priporočam.

  • U. U., Ljubljana-Polje, 15.02.2021 20:48:01:

    Ocena:

    Vrhunska zadeva! Sploh, če nimaš kolesarskega števca in imaš eno (ali več) Suunto ur, ne glede na uro, se lahko povežeš na omenjeni senzor in imaš vse potrebne podatke. Edina pomankljivost je senzor za na obroče, kateri paše zgolj na okrogle špice in ne tudi na "ta ploščate", katere se uporabljajo največ v zadnjem času.

Napiši mnenje

Zaloga v trgovinah

Zaloga v trgovinah

Artikel Rok dobave Šk.Loka Lj. BTC Lj.Tržaška Radovljica Maribor OnLine  
Senzor za hi... Na zalogi :)
Za prevzem artikla v PE Škofja Loka prosimo pokličite
04/29-27-712
ali pošljite mail na
loka@extremevital.com
Artikel je na zalogi v PE BTC
Artikel je na zalogi v PE Ljubljana Tržaška
Za prevzem artikla v PE Radovljica prosimo pokličite
04/292-77-40
ali pošljite mail na
radovljica@extremevital.com
Za prevzem artikla v PE Maribor prosimo pokličite
059/25-90-40
ali pošljite mail na
maribor@extremevital.com
Artikel lahko naročite preko spleta
 

Kaj pomenijo ikone?

Senzor srčnega utripa Smart HR Monitor BrytonSenzor srčnega utripa Smart HR Monitor
Senzor za hitrost in kadenco Smart Dual BrytonSenzor za hitrost in kadenco Smart Dual