Danes ŠE dodatni 10% POPUST na vse iz oddelka "Lifestyle", tudi na že ZNIŽANO! Pri nakupu uporabi kodo CASUAL10 za nakup super oblačil, obutve, očal in dodatkov za prosti čas!

Gravel in potovalna

(17)

Gravel kolesa so na prvi pogled zelo podobna cestnim kolesom, a med njimi obstajajo bistvene razlike. Z njimi se lahko udobno vozite po asfaltiranih cestah in tudi makadamskih poteh in to povsem brez skrbi, da bi vam zaradi tresljajev kolo »razpadlo« ali, da bo takoj počila guma.

Preberi več
Razvrsti po
Filtriraj

Značilnosti gravel koles

Preprosto lahko rečemo, da je gravel kolo mešanica cestnega kolesa (lepo pelje po asfaltu) in ciklo kros kolesa (narejen za vožnjo po blatu). Zaradi svoje prilagodljivosti, vsestranskosti in trpežnosti so gravel kolesa izredno primerna za kolesarska potovanja ali vsakodnevni prevoz na delo.

Geometrija gravel kolesa je bolj sproščena in udobna, primerna za najdaljše vožnje. Opremljena so s širšimi in trpežnejšimi plašči za več oprijema in udobnejšo vožnjo ter imajo daljšo medosno razdaljo za boljšo stabilnost.

Okvirji gravel koles so lahko karbonski, aluminijasti ali iz trpežnega CrMo jekla. Veliko teh okvirjev je že opremljenih z dodatnimi nastavki za pritrjevanje blatnikov in nosilcev za potovalne kolesarske torbe.

Kdo se bo odločil za nakup gravel kolesa?

Za nakup gravel kolesa se bodo odločili vsi tisti, ki radi na kolesu preživijo dolge dneve in, ki poleg asfaltnih cest radi odkrivajo neznano, čeprav se to skriva na koncu makadamske poti.

Nakup kolesa preko spleta

Zakaj se ne bi odločili za nakup kolesa preko spleta? Kolo dostavimo na vaš prag, praktično pripravljeno na vožnjo, če vam ne ustreza ga lahko (nerabljenega in nepoškodovanega) brezplačno vrnete, garancija in vse ostalo je vključeno v paketu.

[PREBERI VEČ]

 

Vse kategorije:
Znamke
Okvir
Velikost koles
Cenovni razpon:
od:
do:
MemCached_cats_left_1_755_sl