Danes ŠE dodatni 10% POPUST na vse iz oddelka "Lifestyle", tudi na že ZNIŽANO! Pri nakupu uporabi kodo CASUAL10 za nakup super oblačil, obutve, očal in dodatkov za prosti čas!

Cush Core Polnilo 27,5 Pro Single vložek+ventil

Cush Core
Polnilo 27,5 Pro Single vložek+ventil

Cena: €89,95

Podrobnejši opis

Polnilo CushCore 27.5 PRO Single omogoča, da meje furanja pri nizkem tlaku premakneš na novo raven. Najboljša izbira za večino koles, roznolikega terena in kolesarjev. CushCore spremeni tvojo tubeless gumo v sistem vzmetenja z 'nastavljivo' zračno vzmetjo in blažilnikom iz pene. Poliolefinska pena polnila, ki je izdelana iz zaprtih celic, nadzoruje sile kompresije in povratka (rebounda). Je lahka, izjemno trpežna in neprepustna. Patentiran profil polnika CushCore izvaja stalen pritisk na bočne stene plaščev. To zagotavlja zaščito in stabilnost tudi med vožnjo pri nizkem tlaku v gumah. CushCore je zasnovan tako, da se tesno prilega obroču in ohranja radialno napetost ter prožnost.

Kako deluje CushCore? Vsa polnila še zdaleč niso enaka. CushCore ni navadno polnilo za sistem tubeless, saj temelji na povsem novem konceptu, kot vzmetenje. Vsak sistem vzmetenja ima vzmet in blažilnik, pri CushCore vlogo vzmeti prevzame podtlak v plašču, medtem ko polnilo iz lahke pene CushCore deluje kot blažilnik. Gre za dinamičen sistem blaženja. Vzmetenje je zelo prožno na majhnih neravninah, vendar izjemno trdno pri trkih ob večje ovire. CushCore se odziva različno, odvisno od obremenitve in scenarija. Bolj ko se plašč in kolo upogibata, več blaženja zagotavlja.

Go bigger - CushCore izboljša zmogljivost vzmetenja za 16% in zmanjša silo udarcev zaradi velikih trkov ob različne ovire za 50%. Skoči in delaj trike s popolnim zaupanjem. 35% večja stabilnost ob straneh odpravlja zvijanje plašča in drgnjenje, in to tudi pri nizkem tlaku v gumah. 

Go faster - CushCore zagotavlja bolj gladko vožnjo (za 12% ) in za 3% manjši kotalni upor. Vozi z več nadzora, več zagona in manj utrujenosti. Bodi hitrejši kot kdajkoli prej!

Lastnosti:

  • Polnilo CushCore spremeni tvojo tubeless gumo v sistem vzmetenja z nastavljivo zračno vzmetjo in blažilnikom iz pene
  • Lahka, izjemno trpežna in neprepustna pena
  • Velikost: 27.5"
  • Širine plaščev: 2,1 "-2,6"
  • Notranja širina obroča: 22mm-35mm
  • Material polnila: poliolefinska pena
  • Teža: 250g
  • V paketu: vložek iz pene CushCore 27.5, 1 x 44 mm zračni ventil CushCore green, 2x nalepka za obroč, navodila za namestitev
Preberi več
Skrij podrobnosti

Mnenja uporabnikov

Zaloga v trgovinah

Zaloga v trgovinah

Artikel Rok dobave Šk.Loka Lj. BTC Lj.Tržaška Radovljica Maribor OnLine  
Polnilo 27,5... Na zalogi :)
Za prevzem artikla v PE Škofja Loka prosimo pokličite
04/29-27-712
ali pošljite mail na
loka@extremevital.com
Artikel je na zalogi v PE BTC
Artikel je na zalogi v PE Ljubljana Tržaška
Za prevzem artikla v PE Radovljica prosimo pokličite
04/292-77-40
ali pošljite mail na
radovljica@extremevital.com
Za prevzem artikla v PE Maribor prosimo pokličite
059/25-90-40
ali pošljite mail na
maribor@extremevital.com
Artikel lahko naročite preko spleta
 

Kaj pomenijo ikone?

Polnilo No Puncture Hassle 1L Muc-OffPolnilo No Puncture Hassle 1L
Polnilo 29 Pro Single vložek+ventil Cush CorePolnilo 29 Pro Single vložek+ventil