Danes ŠE dodatni 10% POPUST na vse iz oddelka "Lifestyle", tudi na že ZNIŽANO! Pri nakupu uporabi kodo CASUAL10 za nakup super oblačil, obutve, očal in dodatkov za prosti čas!

Poc Očala Zonula uranium/black

Poc
Očala Zonula uranium/black

Cena: €230,00

Podrobnejši opis

Očala POC Zonula se ponašajo z izdelavo okvirja iz bio materialov, enostavno zamenljivimi toričnimi lečami in neverjetno širokim vidnim poljem, ki ti zagotavlja odlično vidljivost v vseh pogojih. Ta očala so odlična zaščita za smučarje in snowbarderje, ki želite jasen vid in izjemne kontraste med vožnjo po zasneženih strminah. S pomočjo vrhunskega oblikovalca leč Carl Zeiss je POC ustvaril kvalitetno torično lečo, ki prikazuje natančno sliko z minimalnim popačenjem ter izjemno širokim vidnim poljem. Očala vsebujejo Clarity leče, ki predstavljajo popolnoma nov standard optične perfekcije najvišjega ranga. S specifičnimi barvnimi odtenki zagotavljajo izboljšan kontrast in izredno ostrino vida, ki je nujen za potrebe tekmovalcev najvišjega nivoja. Poseben premaz Spektris v kombinaciji s Clarity lečo nudi izjemno sliko v vseh vremenskih pogojih in ti omogoča nemoteno smuko, ne glede na vremenske pogoje.

Leče imajo na zunanji strani premaz proti praskam, ter so dodatno obdelane s hidrofobnim in oleofobnim premazom, ki prepreči zadrževanje vode, umazanije, olj, znoja in prahu na njeni površini. Notranja stran leče je zaradi premaza zaščitena pred rosenjem. 

Kvalitetna leča je varno pritrjena v trpežen okvir, ki je izdelan iz 47% bio materialov. Okvir se bo tudi pri najnižjih temperaturah udobno prilegal tvojemu obrazu. Mehki nosilci leče omogočajo enostavno rokovanje z očali brez dotikanja leče ter enostavno menjavanje leč. Tu pa je še širok trak, ki bo s pomočjo silikonskega nanosa na notranji strani očala ves čas obdržal ravno tam, kjer jih potrebuješ.

Clarity Partly Sunny Orange leča (2.kategorija) ima 22% prepustnost svetlobe, in je primerna za uporabo v dobrih svetlobnih pogojev.

Lastnosti:

  • Materiali okvirja izdelan na biološki osnovi - Okvir in trak sta izdelana iz 47 % bio materialov
  • Torična leča - zmanjšuje popačenje in zagotavlja optimalen vid
  • Izjemno široko vidno polje omogoča hitrejšo reakcijo v primeru morebitne nevarnosti
  • Enostavno zamenljive leče - leče Clarity je enostavno zamenjati, da si zagotoviš najboljši vid v najširšem razponu svetlobnih pogojev.
  • Mehki nosilci leče omogočajo enostavno rokovanje in menjavo leč
  • Clarity leča zagotavlja optimalen vid v najrazličnejših svetlobnih pogojih
  • Clarity leča 2. kategorije s točno določenimi odtenki izboljšajo kontrast in ostrino (VLT: 22%)
  • Spektris premaz leče zagotavlja izjemno sliko v vseh vremenskih pogojih, od močnega sonca do najbolj goste megle
  • Zunanji del leče, narejen iz kvalitetnega in obstojnega polikarbonata, dodatno obdelan s premazom, ki preprečuje praske
  • Ri-Pel obdelava leč - Hidrofobni in oleofobni premaz na zunanji strani leče, ki prepreči zadrževanje vode, olja in umazanije na njeni površini
  • Notranji del leče, narejen iz celuloze ter obdelan s posebnim premazom, ki preprečuje rosenje
  • Očala nudijo popolno zaščito pred škodljivimi UVA in UVB žarki
  • Trpežen okvir očal, ki se tudi pri najnižjih temperaturah udobno prilega vašemu obrazu in paše pod večino smučarskih čelad
  • Udobna troslojna pena na notrani strani očal, s pomočjo katere bodo očala tudi po celem dnevu smučanja prijetno udobna
  • Širok trak s silikonskim nanosom na notranji strani, zaradi katerega bodo očala vedno ostala na svojem mestu
  • V skladu s standardi CE EN174:2001 in ASTM F659
  • Dodana mehka vrečka za očala, primerna tudi za čiščenje leče
Preberi več
Skrij podrobnosti

Mnenja uporabnikov(1)

Mnenja uporabnikov

* Vsebina in mnenja, izražena s strani uporabnikov, odražajo njihova osebna stališča in ne predstavljajo stališč podjetja PR, d.o.o. Za točnost in verodostojnost navedb uporabnikov podjetje PR, d.o.o. ne prevzema odgovornosti.

  • M. D., Izola, 19.03.2024 08:02:22:

    Ocena:

    Dobro sedejo na POC čelado, odlična vidljivost v sončnem in polsončnem vremenu. Nekoliko delikaten deluje prednji čvrst del paska, upam, da bo zdržal skozi čas s številnimi zlaganji.

Napiši mnenje

Zaloga v trgovinah

Zaloga v trgovinah

Artikel Rok dobave Šk.Loka Lj. BTC Lj.Tržaška Radovljica Maribor OnLine  
Očala Zonula... Na zalogi :)
Artikel je na zalogi v PE Škofja Loka
Artikel je na zalogi v PE BTC
Artikel je na zalogi v PE Ljubljana Tržaška
Artikel je na zalogi v PE Radovljica
Za prevzem artikla v PE Maribor prosimo pokličite
059/25-90-40
ali pošljite mail na
maribor@extremevital.com
Artikel lahko naročite preko spleta
 

Kaj pomenijo ikone?

Očala Zonula hydrogen white PocOčala Zonula hydrogen white
Očala I/O Mag 2024 black/sun green mirror + gratis leča SmithOčala I/O Mag 2024 black/sun green mirror + gratis leča