Danes ŠE dodatni 10% POPUST na vse iz oddelka "Lifestyle", tudi na že ZNIŽANO! Pri nakupu uporabi kodo CASUAL10 za nakup super oblačil, obutve, očal in dodatkov za prosti čas!

Camelbak Bidon Eddy+ Kid's Termo 0,35L biking dogs

Camelbak
Bidon Eddy+ Kid's Termo 0,35L biking dogs

Cena: €36,95

Podrobnejši opis

Odpri, ugrizni in pij, so preprosta navodila za uporabo vrhunske otroške termovke Camelbak Eddy Kids.  Ta je oblikovana posebej za otroke od treh let dalje. Velika in lahka je ravno dovolj, da jo otroci z lahkoto prenašajo. Ročaj termovke pa je dovolj velik in širok, da jo lahko držijo z enim, dvema ali tremi prsti. Varna je za uporabo in ne predstavlja nevarnosti zadušitve oz. zaužitja kateregakoli dela. Narejena iz dvojne stene nerjavečega jekla 18/8, ki preprečuje kondenzacijo, na zunanji strani stene. Otroško pijačo bo ohranjala toplo ali hladno več ur. Opozorilo, ki velja je, da vanjo ne natočite preveč vročega napitka, saj termovka drži temperaturo in se otroci lahko opečejo po požirku iz slamice. Kakovostno nerjaveče jeklo zagotavlja čisti okus pijače in se ne navzema vonja in barv drugih napitkov. Zaradi široke odprtine jo lahko brez težav napolnite z ledom. Pokrov termovke je sestavljen iz dveh delov. Snemljivi ustnik, je narejen iz medicinskega silikona, ki se odpre, ko vanj ugriznete in avtomatsko zapre ko prenehate piti. Ustnik je zato ravno prav mehak in ne preveč trd. Ne poliva in se ga enostavno zloži v pokrov. Celo narobe obrnjena termovka ne bo potočila kapljice vode. V notranjosti termovke je snemljiva trša slamica, ki omogoča, da za pitje, steklenice ni potrebno nagibati ali obračati, otroci jo enostavno držijo naravnost. Pokrov in slamica sta narejena iz kakovostnega polipropilena brez BPA. Skrbno izbran material pa še dodatno dokazuje na varnost, vzdržljivost in zdravju neškodljivi material.

Kaj je BPA, BPS, BPF ?

BPA ali bisfenol-A je industrijska kemikalija, ki se uporablja v proizvodnji plastičnih smol, epoksi smol in drugih produktov. Nedavne študije so pokazale, da večja izpostavljenost tej snovi povečuje tveganje za zdravje ljudi, povezuje se s sladkorno boleznijo, hibami pri rojstvu, fibroidi v materničnem tkivu, rakom na prsih, zmanjšano količino sperme in rakom na prostati. Izpostavljenost tej snovi je najnevarnejša za dojenčke in otroke. Kemikaliji BPS bisfenol – S in BPF bisfenol – F sta po strukturi podobni BPA in jih najdemo v nekaterih vrstah plastike, konzervah in drugih izdelkih. V ZDA so študije pokazale, da izpostavljenost tem kemikalijam pri otrocih povečujejo tveganje za debelost.

Vse steklenice in mehovi so 100% brez BPA, BPS in BPF. CamelBak izdelki so podvrženi strogim preizkusom s strani neodvisnih proizvajalcev, da bi zagotovili, da v hrano ali pijačo ne bo prišlo do izpiranja škodljivih kemikalij. Neodvisni raziskovalci so izvedli tudi ekstrakcijske teste, da bi zagotovili, da steklenice ustrezajo strogim standardom varnosti hrane, ki so jih določili FDA, Evropska skupnost, japonsko ministrstvo za zdravje in dobro počutje ter California Prop 65. BPA, BPS in BPF se ne uporabljajo v surovin ali proizvodnih postopkov za izdelavo CamelBak mehov ali steklenic.

Lastnosti:

  • Prostornina: 0,35 L
  • Camelbak Eddy Kids termo steklenička iz inoxa
  • Dvojna vakuumska izolacija stene ohranja temperaturo več ur
  • Trpežno 18/8 nerjaveče jeklo s praškastim lakiranjem, ki ne povzroča kondenzacije
  • Posebej oblikovan za otroške roke
  • Upravljanje steklenice z eno roko
  • Patentiran ustnik s slamico, ki ne poliva
  • Široko odprtino za enostavno polnjenje in čiščenje
  • Univerzalni pokrov združljiv z ostalimi CamelBak steklenicami
  • Čiščenje v pomivalnem stroju
  • Možnost rezervni delov
  • Brez BPA, BPS in BPF
  • 100% ne kaplja
  • Teža: 264 g
  • Dimenzije: 16.5 x 10.8 x 7.4 cm 

 

Preberi več
Skrij podrobnosti

Mnenja uporabnikov(1)

Mnenja uporabnikov

* Vsebina in mnenja, izražena s strani uporabnikov, odražajo njihova osebna stališča in ne predstavljajo stališč podjetja PR, d.o.o. Za točnost in verodostojnost navedb uporabnikov podjetje PR, d.o.o. ne prevzema odgovornosti.

  • M. B., Nova Gorica, 12.01.2024 12:47:09:

    Ocena:

    Dobra termovka za otroka, lahka in vzdržljiva iz kakovostnih materialov.

Napiši mnenje

Zaloga v trgovinah

Zaloga v trgovinah

Artikel Rok dobave Šk.Loka Lj. BTC Lj.Tržaška Radovljica Maribor OnLine  
Bidon Eddy+ ... Na zalogi :)
Artikel je na zalogi v PE Škofja Loka
Artikel je na zalogi v PE BTC
Artikel je na zalogi v PE Ljubljana Tržaška
Artikel je na zalogi v PE Radovljica
Za prevzem artikla v PE Maribor prosimo pokličite
059/25-90-40
ali pošljite mail na
maribor@extremevital.com
Artikel lahko naročite preko spleta
 

Kaj pomenijo ikone?

Termovka Standard Mouth 620ml white Hydro FlaskTermovka Standard Mouth 620ml white
Termovka Standard Mouth Straw 620ml black Hydro FlaskTermovka Standard Mouth Straw 620ml black