Danes ŠE dodatni 10% POPUST na vse iz oddelka "Lifestyle", tudi na že ZNIŽANO! Pri nakupu uporabi kodo CASUAL10 za nakup super oblačil, obutve, očal in dodatkov za prosti čas!

Poc Očala Vitrea uranium black/blue

Poc
Očala Vitrea uranium black/blue

Cena: €220,00

Podrobnejši opis

Očala POC Vitrea se ponašajo z izdelavo okvirja iz bio materialov, enostavno zamenljivimi toričnimi lečami in neverjetno širokim vidnim poljem, ki ti zagotavlja odlično vidljivost v vseh pogojih. Očala, optimizirana za dirkanje, imajo peno visoke gostote nad prezračevanjem, kar zmanjša pretok zraka pri zelo visokih hitrostih in posledično poveča udobje za oči med dirko in pri visokih hitrostih. Tehnologija leč Clarity, optimizirana za tekmovanje, zagotavlja, da lahko vidite vsako podrobnost na snegu z absolutno natančnostjo, tako da se lahko med tekmo hitro odzoveš.

Ta očala so odlična zaščita za smučarje in snowbarderje, ki želite jasen vid in izjemne kontraste med vožnjo po zasneženih strminah. S pomočjo vrhunskega oblikovalca leč Carl Zeiss je POC ustvaril kvalitetno torično lečo, ki prikazuje natančno sliko z minimalnim popačenjem ter izjemno širokim vidnim poljem. Očala vsebujejo Clarity leče, ki predstavljajo popolnoma nov standard optične perfekcije najvišjega ranga. S specifičnimi barvnimi odtenki zagotavljajo izboljšan kontrast in izredno ostrino vida, ki je nujen za potrebe tekmovalcev najvišjega nivoja. Poseben premaz Spektris v kombinaciji s Clarity lečo nudi izjemno sliko v vseh vremenskih pogojih in ti omogoča nemoteno smuko, ne glede na vremenske pogoje.

Leče imajo na zunanji strani premaz proti praskam, ter so dodatno obdelane s hidrofobnim in oleofobnim premazom, ki prepreči zadrževanje vode, umazanije, olj, znoja in prahu na njeni površini. Notranja stran leče je zaradi premaza zaščitena pred rosenjem. 

Kvalitetna leča je varno pritrjena v trpežen okvir, ki je izdelan iz 47% bio materialov. Okvir se bo tudi pri najnižjih temperaturah udobno prilegal tvojemu obrazu. Mehki nosilci leče omogočajo enostavno rokovanje z očali brez dotikanja leče ter enostavno menjavanje leč. Tu pa je še širok trak, ki bo s pomočjo silikonskega nanosa na notranji strani očala ves čas obdržal ravno tam, kjer jih potrebuješ.

Uranium Black Partly Sunny Blue leča (2.kategorija) ima 22% prepustnost svetlobe, in je primerna za uporabo v dobrih svetlobnih pogojev.

Lastnosti:

  • Materiali okvirja izdelan na biološki osnovi - Okvir in trak sta izdelana iz 47 % bio materialov
  • Prilagojena za visoke hitrosti in dirkanje
  • Torična leča - zmanjšuje popačenje in zagotavlja optimalen vid
  • Enostavna menjava leč
  • Izjemno široko vidno polje omogoča hitrejšo reakcijo v primeru morebitne nevarnosti
  • Enostavno zamenljive leče - leče Clarity je enostavno zamenjati, da si zagotoviš najboljši vid v najširšem razponu svetlobnih pogojev.
  • Mehki nosilci leče omogočajo enostavno rokovanje in menjavo leč
  • Clarity leča zagotavlja optimalen vid v najrazličnejših svetlobnih pogojih
  • Clarity leča 2. kategorije s točno določenimi odtenki izboljšajo kontrast in ostrino (VLT: 22%)
  • Spektris premaz leče zagotavlja izjemno sliko v vseh vremenskih pogojih, od močnega sonca do najbolj goste megle
  • Zunanji del leče, narejen iz kvalitetnega in obstojnega polikarbonata, dodatno obdelan s premazom, ki preprečuje praske
  • Ri-Pel obdelava leč - Hidrofobni in oleofobni premaz na zunanji strani leče, ki prepreči zadrževanje vode, olja in umazanije na njeni površini
  • Notranji del leče, narejen iz celuloze ter obdelan s posebnim premazom, ki preprečuje rosenje
  • UV zaščita - očala nudijo popolno zaščito pred škodljivimi UVA in UVB žarki 
  • Trpežen okvir očal, ki se tudi pri najnižjih temperaturah udobno prilega vašemu obrazu in paše pod večino smučarskih čelad
  • Udobna troslojna pena na notrani strani očal, s pomočjo katere bodo očala tudi po celem dnevu smučanja prijetno udobna
  • Širok trak s silikonskim nanosom na notranji strani, zaradi katerega bodo očala vedno ostala na svojem mestu
  • V skladu s standardi CE EN174:2001 in ASTM F659
  • Dodana mehka vrečka za očala, primerna tudi za čiščenje leče
Preberi več
Skrij podrobnosti

Mnenja uporabnikov

Zaloga v trgovinah

Zaloga v trgovinah

Artikel Rok dobave Šk.Loka Lj. BTC Lj.Tržaška Radovljica Maribor OnLine  
Očala Vitrea... Na zalogi :)
Artikel je na zalogi v PE Škofja Loka
Artikel je na zalogi v PE BTC
Artikel je na zalogi v PE Ljubljana Tržaška
Artikel je na zalogi v PE Radovljica
Artikel je na zalogi v PE Maribor
Artikel lahko naročite preko spleta
 

Kaj pomenijo ikone?

Očala Fovea uranium black/spektris orange PocOčala Fovea uranium black/spektris orange
Očala Nexal Clarity uranium black/spektris orange PocOčala Nexal Clarity uranium black/spektris orange