Danes ŠE dodatni 10% POPUST na vse iz oddelka "Lifestyle", tudi na že ZNIŽANO! Pri nakupu uporabi kodo CASUAL10 za nakup super oblačil, obutve, očal in dodatkov za prosti čas!

Ryder Orodje NutCracker

Ryder
Orodje NutCracker

Cena: €10,95

Podrobnejši opis

Ryder NutCracker je orodje, za katerega verjetno misliš, da ga ne boš nikoli potreboval ... dokler ga pač ne potrebuješ. Majhno večnamensko orodje z več funkcijami, ki ti lahko pomaga, ko ti poči tubeless guma ali pa ko na terenu moraš menjat zračnico.

Na enem koncu je odstranjevalec matic ventila, ki lahko odvije široko paleto različnih premerov matic. Notranji del orodja na strani, kjer je čeljust, je orodje za odstranjevanje ali zategovanje jedra ventila. Znotraj plastičnega ohišja se nahaja tudi prostor, kamor lahko shraniš rezervno jedro ventila - seveda je notri tudi rezervno jedro. Tvoj rešitelj, ko se sredi ničesar zatakneš z zamašenim/zlomljenim/ izgubljenim jedrom ventila. Poleg vsega že naštetega je na hrbtni strani NutCracker-ja še eno koristno orodje - raztezovalnik zavornih ploščic, ki ti bo prav prišel v primeru, da med menjavo zračnice po pomoti stisneš zavoro. Notranjost orodja je izdelana iz nerjavečega jekla, ki zagotavlja togost in trpežnost orodja.

Lastnosti:

  • Patentiran večnamenski odstranjevalec matice ventila tubeless koles
  • Orodje za odstranjevanje ali zategovanje jedra ventila
  • Predal za shranjevanje ventilov z enim rezervnim jedrom ventila
  • Raztezovalnik zavornih ploščic
  • Nerjaveče jeklo v orodju zagotavlja togost in trpežnost orodja
Preberi več
Skrij podrobnosti

Mnenja uporabnikov(5)

Mnenja uporabnikov

* Vsebina in mnenja, izražena s strani uporabnikov, odražajo njihova osebna stališča in ne predstavljajo stališč podjetja PR, d.o.o. Za točnost in verodostojnost navedb uporabnikov podjetje PR, d.o.o. ne prevzema odgovornosti.

  • R. ?., Gornji Grad, 17.03.2023 13:12:09:

    Ocena:

    Izredno uporabno orodje, ki je tako majhno, da ga pospraviš v vsak žep ali še tako majhno podsedežno torbico. Upam, da ga ne bom nikoli potreboval :)

  • A. S., Ljubljana, 17.02.2021 22:45:45:

    Ocena:

    Zgleda brezvezna zadeva, ampak koristi za več reči, npr. za razčlenitev zavornih oblog, če se nam zgodi, da ob demontaži kolesa pomotoma pritisnemo na zavoro.

  • D. B., Koper, 01.08.2020 21:04:18:

    Ocena:

    Zelo minimalistično; sem mislil, da bo vseeno malo večje, tako da je glavna bojazen, da se izgubi kje v nahrbtniku. Na terenu na srečo še ni prav prišlo, sem pa testiral doma in... dela! :)

  • U. ,, 15.06.2020 17:09:44:

    Ocena:

    Ko sem kupil ta set sem mislil da sem vrgel stran denar, saj ga ne bom nikoli v življenju uporabil. No, motil sem se. 4 dni po nakupu sem predrl plašč in sem bil zelo vesel, da sem bil toliko pameten, da sem set za krpanje kupil pred tem. Priporočam.

  • B. S., Postojna, 15.06.2020 07:06:38:

    Ocena:

    Majhno priročno orodje za med potovanjem ki reši več težav.

Napiši mnenje

Zaloga v trgovinah

Zaloga v trgovinah

Artikel Rok dobave Šk.Loka Lj. BTC Lj.Tržaška Radovljica Maribor OnLine  
Orodje NutCr... Na zalogi :)
Artikel je na zalogi v PE Škofja Loka
Artikel je na zalogi v PE BTC
Artikel je na zalogi v PE Ljubljana Tržaška
Artikel je na zalogi v PE Radovljica
Artikel je na zalogi v PE Maribor
Artikel lahko naročite preko spleta
 

Kaj pomenijo ikone?

Sprej za krpanje 150ml ZefalSprej za krpanje 150ml
Trak za lepljenje tubularjev Extreme Gluing tape cestni - 19mm TufoTrak za lepljenje tubularjev Extreme Gluing tape cestni - 19mm